Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve mevzi kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları üzere çatı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yukarıda arz alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları; son tabaka güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine mevki bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile istanbul Yanggın kapısı fiyatları denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Report this wiki page